bannerwebsite kleiner

Persoonlijk dieetadvies

In een persoonlijk advies kan ik rekening houden met uw huidige eetgewoonten, uw smaakvoorkeuren, etenstijden, enz. Samen kunnen we bepalen welke stappen u kan zetten naar een verbeterd eetpatroon. 
Bij diverse ziektebeelden zijn standaard adviezen erg lastig. Denk hierbij aan oncologie en parkinson. Welke klachten heeft u, zoals smaakverlies, obstipatie, afname spiermassa? Een persoonlijke benadering is een MUST.


Optie 1: DIEETADVIES, vergoeding via zorgverzekering. 

Heeft u een medische reden voor het volgen van een dieet (overgewicht is ook een medische reden), dan kunnen de kosten vergoed worden uit de basisverzekering.
U maakt een afspraak in onze online agenda https://www.dieetvoorlichting.nl/afspraakmaken/ en kiest voor Intake via beeldbellen. Het vervolgtraject wordt daarna samen bepaalt. Denk hierbij aan video of telefonische consulten of e-mail/whatsapp begeleiding. Woont u in omgeving van Breda, dan bent u ook welkom op de praktijk.


Optie 2: ONLINE ADVIESPAKKET, u betaalt de kosten zelf.


VOORBEELD DAGSCHEMA:
U vult een vragenlijst in en u krijgt een voorbeeld dagschema. U gaat zelf met het dagschema aan de slag en zoekt zelf voor recepten en variatiemogelijkheden. 

VOEDINGSADVIES:
U vult een vragenlijst in. Ik bereken uw voeding en u krijgt hiervan een analyse en persoonlijk advies, incl voorbeeld dagschema.

VOEDINGSADVIES MET VIDEO INTAKE:
U vult een vragenlijst in. U plant een intake gesprek in onze agenda https://www.dieetvoorlichting.nl/afspraakmaken/. Tijdens een videoconsultatie bespreken we uw voeding en gewoonten. Ik bereken uw voeding en u krijgt hiervan een analyse en persoonlijk advies, incl voorbeeld dagschema.

VOEDINGSBEGELEIDING:
vult een vragenlijst in. Ik bereken uw voeding en u krijgt hiervan een analyse en persoonlijk advies, incl voorbeeld dagschema. Hierna heeft u de mogelijkheid om tot 3 maanden via whatsapp of email u vragen te stellen (gemiddeld 1 x per week). 

VIDEO VERVOLGCONSULT:
U plant een videoconsult in onze online agenda https://www.dieetvoorlichting.nl/afspraakmaken/. Tijdens de videoconsultatie bespreken we uw knelpunten, sturen we het dieet bij, beantwoorden we uw vragen enz.


 

Prijs

Werkwijze

Advies

Duur

Dieetadvies

De kosten worden gedeclareerd bij uw zorgverzekering

Vragenlijst

Videoconsultatie

Persoonlijk advies en schema

Intake gesprek.

Vervolgtraject in overleg

Voorbeeld dagschema

19,95

Vragenlijst

Persoonlijk dagschema

Eenmalig

Online voedingsadvies

65,00

Vragenlijst

Persoonlijk advies en schema

Eenmalig

Online voedingsadvies met video intake

75,00

Vragenlijst

Videoconsultatie

Persoonlijk advies en schema

Eenmalig

Voedingsbegeleiding

90,00

Mail of whatsapp

Advies per mail of whatsapp

12 weken (12 keer)

Videoconsult

15,00

Videoconsultatie

Per stuk


 
Sorteer op:
 
Winkelwagen1363549495-ideal2.jpg
Zoeken

www.mijndieetpagina.nl
webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop