bannerwebsite kleiner

New Care Proteine poeder 400 gram

New Care Proteine poeder 400 gram
€ 22.60
Aantal

Het lichaam bestaat voor ongeveer 15 procent uit eiwitten. Eiwitten worden aangevoerd via de dagelijkse voeding. Tijdens de spijsvertering worden eiwitten afgebroken tot afzonderlijke aminozuren. Uit deze losse puzzelstukjes stelt het lichaam zelf weer menselijk eiwit samen. Het aantal aminozuren en de volgorde van rangschikking bepalen de uiteindelijke vorm en functie van het eiwit. De dagelijkse voeding kan heel eenvoudig worden aangevuld met eiwitten uit New Care Proteïne poeder.

New Care Proteïne poeder bevat een goed gehalte goed opneembare eiwitten uit rijst. Omdat de eiwitten afkomstig zijn uit rijst, is New Care Proteïne poeder ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. New Care Proteïne poeder is allergenen vrij en een goed alternatief voor wei en soja proteïnen. Ook zijn aan New Care Proteïne poeder geen synthetische smaak- en zoetstoffen toegevoegd. New Care Proteïne poeder is dus een heel natuurlijke manier om eiwitten in de dagelijkse voeding aan te vullen.

  

Gebruiksadvies voor volwassenen

Los 30 gram proteïne poeder (1 maatschep van 50ml) op in 200ml water of smoothie. Mix bij voorkeur in een shake-beker of blender.

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Rijstproteïne is poederig/zanderig van structuur. Des te beter het wordt geschud of wanneer het in een blender of mixer wordt gebruikt, des te beter het poeder oplost. Wanneer Proteïne poeder in een dikke smoothie met bijvoorbeeld banaan en/of kwark wordt gemengd, wordt minder zanderigheid ervaren.

New Care Proteïne poeder is ook geschikt om (op laag vuur) mee te bakken, waardoor het bijvoorbeeld in een omelet of cake kan worden verwerkt.

Inhoud 400 gram

Aminozuursamenstelling per 100 gram

Alanine

4,2 gram

Arginine

6,5 gram

Asparaginezuur

7,1 gram

Cysteïne

1,4 gram

Glutaminezuur

13,8 gram

Glycine

3,3 gram

Histidine

1,9 gram

Isoleucine **

3,3 gram

Leucine **

6,6 gram

Lysine

2,8 gram

Methionine

2,8 gram

Phenylalanine

4,2 gram

Proline

3,4 gram

Serine

3,8 gram

Threonine

2,8 gram

Tryptofaan

0,6 gram

Tyrosine

4,2 gram

Valine **

4,8 gram

** BCAA’s (Branched Chain Amino Acids)

Proteïne poeder bevat geen soja, gluten, gist, lactose, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

 

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Winkelwagen1363549495-ideal2.jpg
Zoeken

www.mijndieetpagina.nl
webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop