bannerwebsite kleiner

Gezonde voeding

Wat is nu eigenlijk gezonde voeding?

Hierover zijn de meningen verdeeld. Zo zijn er voor- en tegenstanders van zuivel. Voor- en tegenstanders van de halvarines. Sommige geloven in de 'superfoods' en andere vinden superfoods niet nodig. Gaan we wel of geen vitaminensupplementen gebruiken en zoja, welke hoeveelheid?

U begrijpt misschien wel dat een antwoord op de bovenstaande vraag niet met een kort antwoord is weer te geven. De voedingswetenschap is daarnaast nog een 'jonge' wetenschap. We weten nog heel veel niet!

Een gezonde voeding is verder erg persoonlijk. Wat is uw leeftijd, geslacht, activiteitenpatroon, ziekten, darmwerking, enz ? Allemaal vragen die uw behoefte aan diverse voedingsstoffen en energie beïnvloeden. 

Het voedingscentrum (www.voedingscentrum.nl) heeft de voedingsrichtlijnen (gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek) vertaalt voor de consument. Op deze website kunt u de meest betrouwbare informatie terugvinden.

Wilt u weten wat gezonde voeding voor u is? Maak dan gebruik van een het persoonlijk voedingsadvies of maak een afspraak bij een diëtiste bij u in de buurt.

 
Winkelwagen1363549495-ideal2.jpg
Zoeken

www.mijndieetpagina.nl
webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop